Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het team van Deforche rijdt tegen kanker

Tijdens het Hemelvaartweekend heeft het team van de Deforche Construct Group in vier dagen 1000 km gefietst om geld in te zamelen voor kankeronderzoek . 

Het team bestond uit deelnemers uit meerdere landen en van alle takken van de DCG Group. Ook bevatte het team deelnemers van Thermoflor, gespecialiseerd in de bouw van kassen voor tuincentra.

"Het inzamelen van geld voor het gevecht tegen kanker en teruggeven aan de gemeenschap is onderdeel van de identiteit van zowel Thermoflor als Deforche. We zijn een familiebedrijf en we zien de pijn die kanker bij families veroorzaakt. We zijn blij dat we kunnen helpen bij dit gevecht", zegt Meindert Klein, internationaal accountmanager bij Thermoflor.

Bij het evenement werd in totaal €5,7 miljoen ingezameld en iedere deelnemer had zo zijn eigen reden om mee te fietsen, soms om persoonlijke redenen of omdat ze gewoon willen meehelpen met het gevecht tegen kanker.

Christian Gombert (Hoofd Marketing & Ontwikkeling bij Thermoflor en deelnemer aan het evenement): "Ik vind het heel inspirerend om samen met deze mensen te fietsen en samen geld in te zamelen voor het gevecht tegen kanker. Volgend jaar is ons team er absoluut weer bij om nog meer geld op te halen voor kankeronderzoek."

Voor meer informatie:
Thermoflor Construct
info@thermoflor.com
www.thermoflor.com

Publicatiedatum: