Implantex AG wordt Florensis Schweiz AG

Met ingang van week 24 wordt de naam van de Zwitserse onderneming Implantex AG uit Thun gewijzigd  in de naam Florensis Schweiz AG. Florensis heeft onlangs de meerderheid van de aandelen van Implantex overgenomen en deze verandering vindt, in de woorden van CEO van Florensis Leo Hoogendoorn, dan ook vooral plaats “om formele redenen”. Doel is om op de Europese markt voortaan uniform onder de merknaam Florensis te worden gezien en herkend.

Sinds 1997 behoort Implantex onder de Zwitserse producenten van perk- & balkonplanten, tweejarigen, vaste planten, potplanten en snijbloemen tot de belangrijkste leveranciers van jonge planten, zaden, halfwas en uitgangsmateriaal. Hierbij werkt Implantex samen met toonaangevende Europese en Zwitserse producenten van jonge planten.

“Ten aanzien van de bedrijfsactiviteiten zal er voor onze klanten en leveranciers in de praktijk niets veranderen”, voegt directeur van Implantex Thomas Bucher aan. “De werkwijze verandert niet, de contactpersonen veranderen niet - niet eens de telefoonnummers veranderen. Slechts de website en als gevolg hiervan de e-mailadressen, zullen worden aangepast”.

Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: florensis@florensis.com
www.florensis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven