Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenBalanZ viert 10-jarig bestaan tijdens Orchid Inspiration Days

Samen met dertien collega-kwekers neemt GreenBalanZ t/m 13 juni deel aan de Orchid Inspiration Days. ‘GreenBalanZ surpriseZ ‘ is het overkoepelende thema waaronder uiteenlopende verrassingen schuil gaan. Naast spraakmakende noviteiten wordt er gevierd dat het tien jaar geleden is dat Handelskwekerij van der Weijden transformeerde naar GreenBalanZ.

In zeventig  jaar Handelskwekerij van der Weijden zijn verschillende teelten de revue gepasseerd. “Mijn vader liet zich al snel charmeren door de schoonheid van de orchidee. Als eerste bracht hij de Phalaenopsis als potplant naar de veiling. Hiermee was hij toentertijd uniek”, aldus Lennard van der Weijden, eigenaar van GreenBalanZ.

Vele innovaties volgde waarmee de handelskwekerij uitgroeide tot een vooraanstaand Phalaenopsisteler. De ingebruikname van de ‘Kas zonder Gas’ in 2009 vormde de aanleiding om over te gaan op de naam GreenBalanZ, als synoniem voor het groene karakter van het bedrijf.  Innovaties op het gebied van duurzaam telen volgde elkaar rap op en in 2014 werd dit bekroond met het predicaat ‘Biologisch’.  “Hier ben ik oprecht trots op. Het feit dat we nog steeds de enige zijn die biologische Phalaenopsis telen, laat zien dat het geen sinecure is.”

Voor meer informatie:
GreenBalanZ
Mijnsherenweg 38
1433 AS Kudelstaart
Nederland
T. +31 (0) 297 – 320033
F. +31 (0) 297 – 327749
E. info@greenbalanz.nl
www.greenbalanz.nl
Publicatiedatum: