Moleaer en PB Techniek gaan samen nanobubble-technologie promoten

Moleaer, fabrikant van industriële nanobubblegeneratoren, kondigt een nieuwe samenwerking aan met PB Techniek om nanobubble-technologie in de tuinbouwmarkt te promoten.

PB Techniek ontwikkelt innovatieve geavanceerde tuinbouwoplossingen op het gebied van elektrotechniek, belichting, watertechniek en automatisering. Complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens. Met de toevoeging van de innovatieve nanobubble-technologie van Moleaer breidt PB Techniek zijn technologieaanbod uit met geavanceerde waterbehandelingsoplossingen voor nieuwe faciliteiten en om bestaande faciliteiten aan te passen.

"Moleaer blijft zijn wereldwijde partnernetwerk uitbreiden met de toevoeging van PB Techniek", aldus Michiel de Jong, European Business Development Director van Moleaer. "Telers zijn op zoek naar nieuwe technologieën om hen in staat te stellen efficiënter water te gebruiken en de productiviteit in hun kassen te verbeteren. Door deze partnership met PB Techniek kan Moleaer meer telers bereiken en hen helpen de kwaliteit van het irrigatiewater te verbeteren en het wortelmilieu van meer zuurstof te voorzien.

Koen Brabander, Commercieel Directeur van PB Techniek voegt toe: "Zuurstof is essentieel voor de productie van planten. Door de jaren heen hebben we geleerd dat lage zuurstofgehaltes in het substraat echt een beperkende factor zijn in de plantengroei en Moleaer biedt een efficiënte technologie om dit op te lossen."

Voor meer informatie: 
Moleaer
info@moleaer.com
www.moleaer.com


PB Techniek
info@pb-techniek.nl
www.pb-techniek.nl

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven