Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DCW en Kwekerij Heutinck ondertekenen nieuw samenwerkingscontract

Afgelopen maand hebben DCW (Dienst Complementaire Werkvoorziening) uit de regio Enschede en plantenkwekerij Heutinck het bestaande samenwerkingscontract verlengd met een duur van drie jaar.

Dagelijks werken circa 40 medewerkers (25 FTE) van de DCW in de kwekerij aan de Blijdensteinbleekweg in Enschede. Zij houden zich bezig met het stekken, scheuren en oppotten van planten en het kweken tot een verkoopbare plant. De werkzaamheden worden het hele jaar uitgevoerd met een hoogseizoen in de periode februari – september. In het professionele kassencomplex worden vaste planten gekweekt die door Kwekerij Heutinck worden verkocht aan de groothandel, hoveniers en tuincentra in Nederland en daar buiten. De locatie van de kwekerij wordt ook ingezet als stageplek voor scholen voor speciaal onderwijs, inburgeringsplek en test- en trainingsomgeving voor werkzoekenden. De DCW is blij met de verlenging van het contract met Kwekerij Heutinck zodat de groep enthousiaste medewerkers ook de komende drie jaar hun werkzaamheden bij de kwekerij van de DCW kunnen voortzetten.

Klik hier voor meer informatie over DCW en hier voor de website van Kwekerij Heutinck.

Publicatiedatum: