Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Taart voor exporteurs bij gelegenheid 10e verjaardag Santini Country

We hebben reeds verschillende Santini Country kwekers voorbij zien komen, die stuk voor stuk voor stuk de tiende verjaardag van het bloempje meevieren. Ook de veredelaar zelf, Dümmen Orange, doet natuurlijk mee aan de festiviteiten. Afgelopen week zijn verschillende exporteurs verrast met heerlijke lunch en taarten in country-stijl.

Lunchen in country-stijl
Veredelaar Dümmen Orange is erg trots op het felgroene chrysantenras en wil dit succes graag vieren met iedereen die daaraan heeft bijgedragen. Verschillende exporteurs uit Aalsmeer, Rijnsburg en Honselersdijk werden afgelopen week in het zonnetje gezet met een prachtig Santini Country arrangement en een country-lunch of een heerlijke taart. 

Jubileum om trots op te zijn
Al tien jaar lang is Santini Country één van de populairste Santini rassen. Het ras wordt momenteel gekweekt door vier kwekers: C. van Wijk, Edgar van Steekelenburg, Zentoo en R. van Schie.

Snijchrysanten bloeiproef
Ook tijdens de snijchrysanten bloeiproef in week 24 (De Lier, Oude Campsweg 35C) zal er een prominente rol zijn weggelegd voor Santini Country. U bent van harte welkom bij deze bloeiproef om het jarige ras en vele andere variëteiten en noviteiten te bekijken!

Bron: Pull Position

Publicatiedatum: