Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sylvia Mook en Peter van Steenselen gestart bij Lentse & Slingerland Potgrond

Lentse & Slingerland Potgrond heeft er twee nieuwe gezichten bij op  de afdeling customer service. Sylvia Mook en Peter van Steenselen komen het team versterken. Peter wordt de nieuwe coördinator, Sylvia gaat de functie van medewerker customer service vervullen.

Peter van Steenselen (57 jaar) is per 1 juni gestart als uitbreiding van de customer service en wordt verantwoordelijk voor de sturing en coördinatie van alle werkzaamheden hiervan. Sylvia Mook (49 jaar) is op 15 april gestart als medewerker Customer Service. Samen met Karin Kerkvliet, Leen van den Berg en Ed van Winden vormen zij de Customer Service. Zij zetten zich dagelijks in voor duurzame klantrelaties en leveren met een soepel verlopend logistiek-, bestel- en offertetraject een bijdrage aan het rendement van professionele klanten.

Sylvia en Peter hebben veel ervaring in verkoopondersteunende functies, zo laat Lentse en Slingerland weten. De komende weken doorlopen zij een intensief inwerkprogramma.

Voor meer informatie:
Lentse & Slingerland Potgrond
www.horticoop.nl
substraat@horticoop.nl

 

Publicatiedatum: