Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noviteiten en toonaangevende sprekers tijdens KP Holland FlowerTrials

KP Holland organiseert tijdens de FlowerTrials van 11 t/m 14 juni het KP Holland FlowerTrials Lunch Event: inspirerende lunchsessies met toonaangevende sprekers in de markt.

Toekomst van de tuinbouw, digitaal zakendoen, sustainable urban delta en de kas als apotheek zijn de thema’s waar het bij KP Holland tijdens de FlowerTrials 2019 om draait.

Om dit te bekrachtigen, organiseert de veredelaar en producent van bloeiende kamerplanten van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni het “KP Holland FlowerTrials Lunch Event”. De inspirerende sprekers Sjaak van der Tak (voorzitter LTO), Gerhard van der Bijl (CCO Royal FloraHolland), Meiny Prins (directeur Priva) en Wouter Verkerke (business developer Wageningen University & Research) zijn uitgenodigd om het publiek mee te nemen naar hun visie op ontwikkelingen in de sierteelt.

KP Holland wil met deze insteek haar klanten, relaties en andere geïnteresseerden prikkelen om verder te denken, met als doel verkopen te stimuleren.

Daarnaast toont KP Holland noviteiten en verkoopconcepten van Kalanchoë, Curcuma en Spathiphyllum, zowel op het gebied van uitgangsmateriaal als eindproduct.

Bekijk het programma en meer informatie op www.kpholland.nl .

Publicatiedatum: