Inspiratie voor elk seizoen bij Beekenkamp Plants tijdens de Flower Trials

In week 24 (11 t/m 14 juni) vinden de Flower Trials weer plaats. Dit jaar heeft Beekenkamp Plants gekozen voor het thema ‘Enjoy the seasons’. In deze week laat Beekenkamp zien hoe de producten gepresenteerd kunnen worden aan de hand van verschillende trends, feestdagen en de vier seizoenen.Beekenkamp Plants Ornamentals richt zich voornamelijk op veredelen. Een veredelingsbedrijf met een jonge planten productie faciliteit. Het commerciële team van Beekenkamp Plants is continu bezig met het verbeteren van het assortiment om de kwekers, de handel en de retail te inspireren.

Naast deze presentatie in de kas wordt het assortiment ook gepresenteerd in de hal en in de showtuin op basis van het thema. Sirekit Mol, de Marketing Manager van Beekenkamp Plants: ‘We streven ernaar om een inspiratiebron voor alle seizoenen neer te zetten voor de bezoekers.’Daarnaast staan er iets verderop op de Korte Kruisweg in Maasdijk meer dan 550 planten in bloei in de showtuin. Hier worden de tuinprestaties van de planten getest. De showtuin kan bereikt worden met eigen vervoer of met het pendelbusje vanuit Beekenkamp Plants. In de showtuin kan er gestemd worden op de favoriete plant van de bezoekers om meer inzicht te krijgen in de wensen en behoefte van de doelgroep. Deze info wordt ook algemeen bekend gemaakt.

Tijdens de Flower Trials laat Beekenkamp het reguliere assortiment zien in de hal, de kas en in de showtuin. Alle drie de locaties zullen worden aangekleed in het thema ‘Enjoy the seasons’. De collega’s van Beekenkamp Plants Ornamentals staan in week 24 klaar voor uw bezoek.


Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven