Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thermo King Transportkoeling breidt Code 95 cursusaanbod uit met training speciaal voor sierteeltbranche

Thermo King Transportkoeling brengt de kennis op het gebied van geconditioneerd transport graag over aan transportbedrijven, chauffeurs en eigen rijders. Daartoe ontwikkelde het bedrijf de Code 95 cursus ‘geconditioneerd vervoer & digitale tachograaf’. Nu wordt dit cursusaanbod uitgebreid met een nieuwe training speciaal ontwikkeld voor de sierteeltbranche.

De nieuwe Code 95 training “Chauffeur geconditioneerd vervoer & sierteelt” telt mee voor 7 uren en is geaccrediteerd bij het CCV. Deze Code 95 training gaat naast ‘geconditioneerd vervoer’ ook in op het onderdeel ‘sierteelt’. Een mooie combinatie voor chauffeurs in het bloemen- en plantenvervoer, een specialisme binnen geconditioneerd transport.

Onderwerpen die worden behandeld tijdens de Code 95 training "geconditioneerd vervoer & sierteelt" zijn: geconditioneerd vervoer, ATP, HACCP, ISO22000, voedselveiligheid, koudeketen, laden en lossen, basiswerking koelinstallatie, optimaal temperatuurbeheer, richtlijnen voor producttemperatuur, carrosserie, isolatiewaarde, luchtcirculatie, verpakkingen, laadruimtehygiëne, documenten, logistieke ketens in de sierteelt, soorten sierteelt, logistieke hulpmiddelen, productkennis, kwaliteit en kwaliteitsverlies.

Geïnteresseerden nemen contact op via code95@thermoking.com.


Voor meer informatie:
Thermo King Transportkoeling B.V.
Driemanssteeweg 60
3084 CB Rotterdam
T: +31 (0)10 – 4104129
E. info@thermoking.nl
www.thermoking.nl

Publicatiedatum: