26 juni, World Horti Center Naaldwijk

Bloemenbureau Holland presenteert plannen voor 2020-2021

Bloemenbureau Holland (BBH) blikt vooruit op de campagnes en activiteiten die voor 2020-2021 gepland zijn en deelt dit met haar betalende stakeholders tijdens de Jaarpresentatie op 26 juni 2019.

Campagnes, content en shopper-activaties
Tijdens deze bijeenkomst presenteert BBH de nieuwe communicatieplannen en activiteiten voor de komende jaren. Dit maakt het voor kwekers en handelsbedrijven mogelijk om tijdig in te haken op toekomstige campagnes, content en shopper-activaties. Hierin spelen de Groeiplatformen uiteraard een belangrijke rol. Ook is er aandacht voor de resultaten van de campagnes en activiteiten van de afgelopen tijd. Gastspreker Bert Kranendonk van Dutch Experience Group vertelt over de ontwikkelingen omtrent FloriWorld, de sierteelt experience in Aalsmeer waarvan Bloemenbureau Holland één van de partners is.

Geïnteresseerde kwekers en handelaren die lid of klant zijn van Royal FloraHolland kunnen zich aanmelden via de website van Bloemenbureau Holland. De Jaarpresentatie vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk op woensdag 26 juni van 13.30 – 17.00 uur.

bron: Bloemenbureau Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven