André Vreugdenhil algemeen directeur Koppe Begonia

André Vreugdenhil is per 1 juni 2019 aangesteld als algemeen directeur van Koppe Begonia. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Deze stap biedt het bedrijf naar eigen zeggen de gelegenheid om verder te ontwikkelen en de continuïteit voor de toekomst te waarborgen.

André neemt de directietaken over van Bert Koppe die als aandeelhouder bij het bedrijf betrokken zal blijven. Hiermee is Bert in de gelegenheid om een aantal werkzaamheden af te bouwen en over te dragen. Bert gaat zich volop richten op de veredelingsactiviteiten en blijft betrokken bij het moederplantenbedrijf op het gebied van plantkwaliteit en stekproductie. "Het leveren van een kwaliteitsproduct is tenslotte de basis en de passie van het bedrijf Koppe."

Naast zijn algemene taken zal André zijn huidige commerciële activiteiten op dezelfde wijze voort zetten. Hij wordt hierin ondersteund door een team van ervaren medewerkers met volledige focus op het product Begonia.

"Het bedrijf Koppe hecht veel waarde aan goede lange termijn relaties met klanten en leveranciers en hoopt via deze veranderingen nog vele jaren te mogen samenwerken", zo meldt het bedrijf.

Koppe is te bezoeken tijdens de  Flower Trials van 11- 14 juni op Rietwijkeroordweg 40 in Aalsmeer.

 

Voor meer informatie:

Koppe Begonia
André Vreugdenhil
+31 6 51249117
andre.vreugdenhil@koppebegonia.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven