Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 t/m 23 augustus

Derde editie Dahlia Event

Voor de derde keer op rij wordt het Holland Dahlia Event georganiseerd, dit maal van 21 t/m 23 augustus.

Dahlia veredelaars ontwikkelen in snel tempo nieuwe variëteiten, vormen en kleuren. Om een duidelijk beeld van het actuele Dahlia assortiment te geven, slaan bloemenkwekers, knollenkwekers, knollenexporteurs en dienstverleners de handen ineen en stellen hun kraamkamer ten toon.

Zakelijk
Exporteurs en handelaren zijn welkom om het Dahlia assortiment te komen bezichtigen. Dit kan op negen locaties, gelegen tussen Leiden en Haarlem. De opening is in de Kasteeltuinen van Keukenhof, waar als showstopper een met dahlia’s gestoken corsowagen, het ‘herrijzen van de Feniks’ uitbeeldt.

 

Bezoek
Op locatie staat het Dahlia assortiment in bloei gepresenteerd. Bekende en veelbelovende nieuwe rassen zijn op het veld en in vazen te zien. Tijdens het bezoek is er tijd om elkaar te ontmoeten, te kijken, het assortiment samen te stellen, trends te bespreken en marktkansen in kaart te brengen.

Praktisch
Om een bezoek aan Nederland zo efficiënt mogelijk te maken, is het Holland Dahlia Event gelijktijdig georganiseerd met het Plantarium. Zo is het mogelijk om een bezoek aan beide evenementen te combineren. Ga voor meer informatie over het Holland Dahlia Event naar www.hollanddahliaevent.com.

 

Particulier
Naast zakelijke bezoekers zijn ook consumenten welkom op het Holland Dahlia Event. Er worden verschillende evenementen georganiseerd zoals Dahlia workshops, het bezoeken van de Dahlia showtuin, het maken van Dahlia mozaïeken en het fietsen van de Dahlia mozaïeken route.

Bron IBulb

Publicatiedatum: