Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CNB blikt terug op groene veilingseizoen

Het Groene veilingseizoen zit er weer op. De samenstelling van het veilingteam was dit jaar anders dan de afgelopen jaren. Naast Ronald Walkier, Erik Barnhoorn en Milan Croese was dit jaar Ted Kortekaas er voor het eerst bij. 

116 ha
We hebben dit jaar maar liefst 116 ha voor 16 opdrachtgevers geveild. ''Van de Bollenstreek, naar de Noordoostpolder tot Drenthe, we zijn overal geweest'', vertelt Erik.

Goed op elkaar ingewerkt
Erik is tevreden over de nieuwe samenstelling van het veilingteam. ‘’We nemen allemaal onze eigen verantwoordelijkheid en we zijn in een korte periode goed op elkaar ingewerkt. Tulpen, narcissen, crocussen, iris reticulata, fritillaria, allium, chionodoxa hyacinten, we hebben het allemaal geveild''.

Volgend jaar
De veilingen zijn nog niet voorbij en wij kijken alweer uit naar volgend jaar. In het najaar worden de eerste gesprekken alweer gevoerd en we hopen volgend jaar weer zoveel te kunnen veilen als dit seizoen, aldus Erik. 

Bron: CNB.nl

Publicatiedatum: