Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houweling Groep is Best Managed Company 2019

Houweling Groep is voor de derde keer door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Company 2019. Tijdens de feestelijke uitreiking op 23 mei bleek de Houweling Groep tot haar verrassing ook winnaar te zijn in de categorie Sustainability.

Als extra onderdeel van het Best Managed Companies programma nomineerde Deloitte dit jaar voor het eerst ondernemingen die succesvol zijn op het gebied van Sustainability, Innovation en Future of Work. Houweling Groep werd genomineerd in de categorie Sustainability.

Tijdens een korte pitch vertelde Marc Houweling, algemeen directeur, over de invulling van duurzaamheid bij zijn onderneming. Zowel de vakjury als het publiek kreeg de kans om te stemmen, waarbij de Houweling Groep als winnaar Sustainability uit de bus kwam.

In zijn pitch benoemde Marc Houweling de vele inspanningen van de Houweling Groep op het gebied van duurzaamheid. Zo kwamen het reconditioneren van verpakkingen, het inzetten van zonne-energie, de ontwikkeling van verpakkingen van gerecycled materiaal en het verwijderen van asbest aan bod. "Ik ben blij dat we wederom beoordeeld zijn op het goed leiden van de onderneming, maar ik ben vooral erg trots dat wij ook op het gebied van duurzaamheid onze bijdrage kunnen leveren.’’  

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf beoordeelt Deloitte bedrijven ieder jaar aan de hand van het Business Maturity Model. Dat brengt zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart. Deelname aan het programma geeft bedrijven inzicht en erkenning. Houweling Groep deed voor de derde keer mee.

Voor meer informatie:
Houweling Groep
www.houweling.nl
info@howeling.nl 

Publicatiedatum: