Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veiling Rhein-Maas:

Productgroep Alstroemeria start 17 juni 2019 met bloemenemmer fc588

De nieuwe efficiënte bloemenemmer fc588 incl. opzetrek wordt vanaf 17 juni 2019 ook bij de productgroep Alstroemeria geïntroduceerd.

In het najaar van 2019 volgen gefaseerd nog andere productgroepen. Er wordt voor een gefaseerde introductie per productgroep gekozen om voldoende beschikbaarheid van de fc588 te garanderen, ook in de piekperiode. Over de introductie bij verdere productgroepen informeren we u in onze nieuwsbrieven en op onze website.

Uitgifte en inname
Vanaf 11 juni 2019 is de nieuwe bloemenemmer voor Alstroemeria-aanvoerders in de fustdepots van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg verkrijgbaar. Houdt u er rekening mee dat de nieuwe bloemenemmers alléén kunnen worden teruggebracht bij Veiling Rhein-Maas, maar voorlopig in Herongen nog niet worden uitgegeven.

Heeft u vragen over de beschermkraag fc588, dan kunt u contact opnemen met de afdeling logistieke middelen(verpakking). Meer informatie vindt u ook op de website van Royal FloraHolland.

Bron: Veiling Rhein-Maas


 

Publicatiedatum: