Directiewisseling per 1 juni

Joop Witteveen draagt stokje over aan Marco Anneveldt bij Howitec

Na 27 jaar draagt Joop Witteveen het stokje bij Howitec Netting over aan Marco Anneveldt. Marco heeft een brede commerciële ervaring en daarnaast veel managementfuncties vervuld, waaronder bij technische groothandels.

Howitec groeit sterk in de sectoren tuinbouw, sport, industrie & transport en in de retailmarkt. Deze groei wordt zowel in binnen- als buitenland gerealiseerd. Momenteel wordt ruim 50% van de omzet in het buitenland behaald. Daarnaast breiden de confectiewerkzaamheden steeds meer uit. Dit maatwerk wordt gerealiseerd in het eigen confectieatelier dat ook in Bolsward gevestigd is. Marco Anneveldt zal deze interne en externe groei in goede banen gaan leiden.


Anton Hulsegge, Marco Anneveldt en Joop Witteveen

“Ik waardeer het vertrouwen en de ruimte die mij bij Howitec wordt geboden”, aldus Marco. “Ik kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. En op deze manier de ambities van Howitec én van onze klanten waar te kunnen maken”.

Joop Witteveen blijft als eigenaar op de achtergrond betrokken bij de ontwikkelingen van Howitec. “Ik ben erg trots op deze prachtige onderneming en de serieuze positie die Howitec in de markt heeft bereikt. Daarnaast heb ik altijd met veel plezier samengewerkt met de enorm betrokken medewerkers. Ik ben er van overtuigd dat Marco een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het waarmaken van onze groeiambities”, besluit Joop.

Mede-eigenaar Anton Hulsegge zal zich als Salesmanager Tuinbouw meer gaan richten op product- en marktontwikkeling, innovaties en het intensiveren van het klantencontact. "Door de veranderingen in de regelgeving met betrekking tot gewasbeschermingsmiddelen en de vergroting van biologische bewustwording is de vraag naar specialistische netten en gazen fors toegenomen, aldus Anton.

Voor meer informatie:
Howitec Netting 
www.howitec.nl

Marco Anneveldt
m.anneveldt@howitec.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven