Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thijs van der Bos en Marco Korving opvolgers

Zantingh neemt na 30 jaar afscheid van Jan en Anneke Buitelaar

Onder grote belangstelling vond op vrijdag 17 mei de afscheidsreceptie van Jan en Anneke Buitelaar plaats in de bedrijfshal van het Westlandse filiaal van Zantingh in Maasland. Jan en Anneke startten het filiaal precies dertig jaar geleden aan de Oudecampsweg in De Lier. "En zij hebben er samen een groot succes van gemaakt", laat Zantingh weten.

Omdat Jan de 65 al enige tijd gepasseerd is, het gezin in de tussentijd met kleinkinderen is uitgebreid en om tijd vrij te maken om te kunnen gaan genieten van andere geneugten des levens, vonden Jan en Anneke het tijd worden om afscheid te nemen van het werkzame leven. Veel relaties maakten van de gelegenheid gebruik om het echtpaar Buitelaar de hand te schudden en te bedanken voor de prettige samenwerking. Want dat dit goed gelukt is, bleek wel uit de vele blijken van waardering die het echtpaar mocht ontvangen.

Er was ook gelegenheid om kennis te maken met opvolgers Thijs van der Bos die nieuw in dienst is gekomen en Marco Korving die al een aantal jaren bij Zantingh werkzaam is. Beide Westlanders worden daarbij gedurende een paar dagdelen per week administratief ondersteund door Bianca Buitelaar.

Zantingh wenst Jan en Anneke veel geluk, gezondheid en een hele fijne pensioentijd toe!

Voor meer informatie:
Zantingh
www.zantingh.com  
info@zantingh.com  

Publicatiedatum: