Thijs van der Bos en Marco Korving opvolgers

Zantingh neemt na 30 jaar afscheid van Jan en Anneke Buitelaar

Onder grote belangstelling vond op vrijdag 17 mei de afscheidsreceptie van Jan en Anneke Buitelaar plaats in de bedrijfshal van het Westlandse filiaal van Zantingh in Maasland. Jan en Anneke startten het filiaal precies dertig jaar geleden aan de Oudecampsweg in De Lier. "En zij hebben er samen een groot succes van gemaakt", laat Zantingh weten.

Omdat Jan de 65 al enige tijd gepasseerd is, het gezin in de tussentijd met kleinkinderen is uitgebreid en om tijd vrij te maken om te kunnen gaan genieten van andere geneugten des levens, vonden Jan en Anneke het tijd worden om afscheid te nemen van het werkzame leven. Veel relaties maakten van de gelegenheid gebruik om het echtpaar Buitelaar de hand te schudden en te bedanken voor de prettige samenwerking. Want dat dit goed gelukt is, bleek wel uit de vele blijken van waardering die het echtpaar mocht ontvangen.

Er was ook gelegenheid om kennis te maken met opvolgers Thijs van der Bos die nieuw in dienst is gekomen en Marco Korving die al een aantal jaren bij Zantingh werkzaam is. Beide Westlanders worden daarbij gedurende een paar dagdelen per week administratief ondersteund door Bianca Buitelaar.

Zantingh wenst Jan en Anneke veel geluk, gezondheid en een hele fijne pensioentijd toe!

Voor meer informatie:
Zantingh
www.zantingh.com  
info@zantingh.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven