20 juni 2019

Innovatieseminar met 500 telers om te anticiperen op de toekomst

Royal Brinkman organiseert op donderdag 20 juni 2019 een innovatieseminar voor de glastuinbouwsector waarin thema’s voor de toekomst worden besproken. 500 telers krijgen deze middag, onder leiding van presentatrice Sophie Hilbrand, speeches voorgeschoteld door toonaangevende sprekers als Constantijn van Oranje, Casey Houweling, Ron Simpson en Steven van Belleghem. Het doel van Royal Brinkman? Samen de glastuinbouw op koppositie houden.

Om telers te inspireren en motiveren, zet Royal Brinkman toekomstgerichte thema’s op de kaart met als doel samen brainstormen en samenwerken aan innovaties voor een gezonde toekomst van de glastuinbouwsector. Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman: “Door onze krachten te bundelen en de drive om samen te werken, komen we als sector verder.”

Anticiperen op de toekomst
Wat betekent de verregaande digitalisering en klimaatverandering voor mijn bedrijf? Hoe voorkomen we dat het gebruik van plastic onze teelten bedreigt? Hoe moet je als teler omgaan met het steeds beperktere pakket gewasbeschermingsmiddelen? En liggen er kansen voor Nederland in de teelt van medicinale cannabis? Vraagstukken die de sector dagelijks bezighouden.

Tijdens het innovatieseminar delen sprekers als Reinier van den Berg, Rob Verhagen (Rethink Plastics), Kamel Beliazi (Bayer Cropscience) en Laust Dam (Aurora) hun visie op deze onderwerpen.
Constantijn van Oranje, speciaal afgevaardigde van StartupDelta, sluit het innovatieseminar af met een keynote over digitale innovatiestrategieën en startups. Sprekers en telers kijken zo samen vooruit en discussiëren over toekomstige ontwikkelingen.

Het innovatieseminar vindt plaats in de voormalige veilinghal op het terrein van Royal Brinkman aan de Woutersweg 10 in ’s-Gravenzande. “Het belooft een exclusief en baanbrekend event te worden.”, aldus Van Mil: “We hebben als sector letterlijk goud in handen met onze kennis en ervaring en die moeten we delen met elkaar. Dat is ook de reden dat het innovatieseminar ‘Let’s improve together’ heet. Door de juiste personen en partijen met elkaar te verbinden, komen we tot innovatieve oplossingen die de glastuinbouwsector verder brengt.”

Programma & aanmelden
Telers kunnen zich aanmelden voor het innovatieseminar op 20 juni 2019 via www.letsimprovetogether.nl. Hier is ook het complete programma terug te vinden. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven