Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oprichter van UFO Supplies bereidt zich voor op een loodzware tocht door Afrika

Jaap van Staaveren, directeur en oprichter van UFO Supplies, bereidt zich voor op zijn deelname aan de Old Legs Tour: een 2900 kilometer lange tocht van Harare tot Mount Kilimanjaro waarmee geld voor senioren in Zimbabwe opgehaald wordt. Jaap is één van de tien mountainbikers die van over de hele wereld naar Harare komen om op 1 juni aan deze tocht te beginnen.

De fietsers streven ernaar om samen 160.000 dollar op te halen voor ZANE, een liefdadigheidsorganisatie die het leven van Zimbabwaanse gepensioneerden wil veranderen. 

"Door de hyperinflatie is het spaargeld van oudere mensen niks meer waard. Deze mensen hebben het land opgebouwd maar moeten nu tot halverwege de 80 blijven doorwerken om te overleven. Het is echt hartverscheurend," zegt Jaap. 

Hij traint sinds september voor de tour. Klassiekers zoals Paris-Roubaix en de Amstel Gold Race maakten deel uit van zijn voorbereiding. 

Jaap kijkt enorm uit naar deze uitdaging en UFO Supplies wenst hem zeer sterke benen toe! Wilt u Jaap en senioren in Zimbabwe ook een hart onder de riem steken, neem dan contact op via info@ufosupplies.nl  of bezoek de crowd funding website.

Voor meer informatie en updates: www.oldlegstour.co.zw 

Publicatiedatum: