Vreugdenhil Young Plants trakteert op Pick-&-Joy plukgroenten

Gelukstomaatjes voor alle donateurs Stichting MS Research

Om extra aandacht te vragen voor Stichting MS Research ontvangen alle donateurs en betrokkenen van deze Stichting de komende dagen een opkweekpakketje met gelukstomaatjes uit het Pick-&-Joy plukgroenten concept van plantenkwekerij Vreugdenhil Young Plants.

Woensdag 15 mei is tijdens de ‘Dag voor Mensen met MS’ in Groningen het eerste opkweekdoosje officieel overhandigd aan dr. Jan Meilof, neuroloog en directeur van MS Centrum Noord Nederland door Marjan en Martin Uittenbroek. Tijdens deze dag - die georganiseerd is door Stichting MS Research en MS Centrum Noord Nederland - ontmoetten medici, wetenschappers, patiënten en hun naasten elkaar om elkaar te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoeksprojecten gefinancierd door Stichting MS Research.

Tijdens de landelijke MS Dag in Groningen reiken Martin en Marjan Uittenbroek het eerste opkweekdoosje uit aan neuroloog dr. Jan Meilof.

Dat het opkweeksetje in mei overhandigd wordt, is niet voor niets. De maand mei is dé maand om in actie te komen tegen MS (multiple sclerose). Over de hele wereld worden er in deze maand acties georganiseerd om bekendheid te creëren én fondsen te werven voor wetenschappelijk onderzoek voor MS.

Martin en Marjan Uittenbroek zijn de initiatiefnemers van deze actie en weten als geen ander wat leven met MS betekent. Marjan heeft immers deze ziekte al vanaf haar 27e jaar. Via Vreugdenhil Young Plants willen zij Stichting MS Research tijdens de ‘Kiss Goodbye to MS’-maand nog meer op de kaart zetten maar daarnaast de donateurs, waaronder veel patiënten, een steuntje in de rug geven. MS-onderzoek vraagt veel tijd en geld, maar uiteindelijk zal het gaan resulteren in een gezonde toekomst zonder MS. Het opkweekdoosje waarop de tekst ‘Van zaaien komt oogsten’ bedrukt staat, bevat 8 componenten waarmee eenvoudig een Pick-&-Joy Pluktomaatje kan worden opgekweekt voor in de vensterbank of voor buiten. Met het volgen van de stappen en liefdevolle zorg en aandacht zal het zaadje zich ontwikkelen tot een mooie, gezonde Pluktomaat.

In Nederland komt de ziekte voor bij ongeveer 1 op de 1000 mensen. Nederland telt dus 17.000 mensen met MS. Tot op heden is de ziekte ongeneeslijk en daardoor is er veel geld nodig voor onderzoek. Stichting MS Research is een stichting die wetenschappelijk onderzoek financiert en stimuleert naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS). Tevens geeft de Stichting voorlichting over MS en bevordert en streeft naar optimale zorg voor alle mensen met MS.

Wilt u donateur worden of een eenmalige gift geven aan Stichting MS Research, ga dan naar www.msresearch.nl en ontvang ook het opkweekdoosje (zolang de voorraad strekt).

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Young Plants
Noord-Lierweg 35a
2678 NA De Lier
T: +31(0)174 52 52 00
M: 06-20419778
E: chantal@vreugdenhilyoungplants.nl
www.vreugdenhilyoungplants.nl
www.pickandjoy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven