Productgroep Alstroemeria start 17 juni 2019 met bloemenemmer Fc588

Op 17 juni 2019 start de productgroep Alstroemeria met het gebruik van de nieuwe efficiënte bloemenemmer Fc588 en opzetrek Fc598. Dit geldt voor zowel klok als voor Directe Handel. Alstroemeria is, na Lisianthus, de tweede productgroep die dit fust in gebruik mag nemen.

Foto: Alstroemeria kweker Fedor van Veen van Together2Grow

Royal FloraHolland werkt waar mogelijk iedere dag aan het verbeteren van onze logistieke dienstverlening en het verhogen van de efficiency. Met de introductie van de nieuwe efficiënte bloemenemmer Fc588 spelen we in op het toenemend gebruik van CC-containers in de export en de partijverkleining.

Vrijgave voor productgroep Alstroemeria
Alstroemeria is, na Lisianthus, de tweede productgroep die dit fust in gebruik mag nemen. In het najaar van 2019 volgen gefaseerd nog andere productgroepen. We kiezen voor een gefaseerde introductie per productgroep om voldoende beschikbaarheid te garanderen, ook in de piekperiode. 

Uitgifte Fc588/ Fc598 start 11 juni 2019
Voor Alstroemeria aanvoerders is vanaf dinsdag 11 juni 2019 de Fc588 en Fc598 gereguleerd verkrijgbaar in onze fustdepots in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Gebruik door andere dan de vrijgegeven productgroepen is nu nog niet toegestaan.

Onderweg naar 1 miljoen transacties
De introductie van de Fc588 op 11 maart 2019 met de productgroep Lisianthus verloopt zeer succesvol. De Lisianthus-aanvoerders zijn binnen één week bijna volledig van de Fc577 overgestapt op de nieuwe efficiënte bloemenemmer. Inmiddels zijn er al meer dan 700.000 stuks Fc588 met producten verhandeld.

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven