Decorum en Roselily slaan de handen ineen

De sierteelt merken Roselily en Decorum introduceren vanaf deze week een nieuw gezamenlijk concept. Decorum Roselily’s zijn vanaf deze week te herkennen aan de roze verpakking en de gouden munt die aan de lelies bevestigd zijn.

Vijf jaar geleden maakte leliekweker Jaap Moerman kennis met een nieuw type lelie, ‘De Roselily’. Niet alleen de bloem viel op, ook is opvallend dat deze lelie stuifmeelvrij is. Bovendien heeft de Roselily een vriendelijke geur. Moerman had een goed gevoel bij de eerste testen en geloofde dat de Roselily veel potentieel zou hebben. Het gevoel van de kweker bleek te kloppen, want na een aantal jaren investeren in teeltkennis en het vergroten van de naamsbekendheid van de Roselily kennen de meeste exporteurs de bloem. "Met het nieuwe concept hopen we de naamsbekendheid van Roselily verder in de keten te vergroten," aldus Jaap Moerman.

Op de Summerfair van Decorum, waar alle 20 bloemenkwekers hun assortiment presenteren, is het nieuwe concept van Roselily  te zien. De Summerfair is woensdag 12 juni in het World Horti Center in Naaldwijk.

Voor meer informatie
Decorum Company
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven