Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burgemeester Bouke Arends op bezoek in World Horti Center

Op 15 mei bracht de Westlandse burgemeester Bouke Arends een bezoek aan World Horti Center. Sinds zijn beëdiging als burgemeester heeft Bouke uitgebreid kennis kunnen nemen van de glastuinbouwsector en World Horti Center als meetingpoint van de glastuinbouw volledig omarmt. Eerder bracht hij met diverse gasten, waaronder de Chinese viceminister van het ministerie Landbouw en Plattelandsontwikkeling, een bezoek aan het centrum. 

Het bezoek van 15 mei diende om met directie en bestuurders in gesprek te gaan en de goede samenwerking die er is voort te zetten. De burgemeester ging in gesprek met studenten Horti Technics van Lentiz | MBO Westland over de mogelijkheden om te telen in het buitenland en hoe zij tijdens hun opleiding betrokken worden bij onderzoeken en vraagstukken vanuit het bedrijfsleven. Daarnaast sprak Bouke Arends met onderzoeksmanager Jeroen Sanders over het belang van groene gewasbescherming en natuurlijke vijanden.

Bron: Gemeente Westland

Publicatiedatum: