AB Werkt fietst 330 kilometer voor KWF

Woensdag 22 mei starten twaalf medewerkers van AB Werkt Zuid-Nederland in Goes met een fietsdriedaagse. Ze fietsen voor KWF Kankerbestrijding langs alle acht kantoren van AB Werkt in Zeeland, Brabant en Limburg. In totaal leggen de medewerkers in drie dagen 330 kilometer af. Op ieder kantoor ligt een cheque klaar voor het goede doel.

AB Werkt zamelde de afgelopen maanden via diverse in- en externe acties geld in voor KWF Kankerbestrijding. Vrijdag 24 mei maakt de directie bij de finish in Beek de totale opbrengst bekend.

Het idee voor de fietsactie is afkomstig van Ferry Beks, regiomanager van AB Werkt en fervent fietser. "Ik heb al vaker gefietst voor het goede doel, onder andere de Alpe d'HuZes. Omdat AB Werkt de verbinding tussen de regiokantoren wil verbeteren, leek het mij een goed idee met collega's te gaan fietsen en iedereen te betrekken bij het inzamelen van geld voor KWF Kankerbestrijding."

Inzamelingsacties
De inzamelingsactie begon in februari 2019. Vele vrienden, familie en leveranciers doneerden geld. Daarnaast werkten medewerkers van AB Werkt een dagdeel mee bij een klant, zoals het uitpakken van snoepjes bij Nijsen/Granico in de regio Horst. Uiteraard ging het verdiende geld naar het goede doel. Andere acties die geld opleverden zijn het verkopen van eieren, ponyrijden en inzamelen van kleding. De afdeling International Recruitment houdt een veiling van zelfgemaakte schilderijen.

De fietstocht
Woensdag 22 mei vertrekt het fietspeloton om 8.45 uur bij kantoor Goes voor de driedaagse fietstocht van in totaal 330 kilometer. De eerste dag fietsen de medewerkers 110 kilometer via het kantoor in Etten-Leur naar de overnachtingsplek nabij Goirle. De tweede dag gaat langs de kantoren in Hoogeloon en Uden naar de slaapplaats in Ysselsteyn. De laatste etappe voert langs het kantoor in Horst en de kantoren in Herten-Roermond naar de finish bij het kantoor in Beek.

Vijftien andere collega’s van AB Werkt gaan de laatste 10 kilometer wandelen. Bij de finish in Beek, naar verwachting om 15.30 uur, staat de directie van AB Werkt klaar om de fietsers en wandelaars feestelijk te ontvangen. Zij maken later die middag dan ook het totaalbedrag bekend dat is opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

Voor meer informatie:
AB Werkt
www.ab-werkt.nl  
info@ab-werkt.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven