vrijdag 24 mei

Open dag Proeftuin Innoventis in teken van gereedschapskist van de bollenteler

De open dag van Proeftuin Innoventis in Breezand van vrijdag 24 mei a.s. staat in het teken van de gereedschapskist voor de bollenteler. GMN zet zich in om over een zo effectief mogelijk middelen- en maatregelenpakket voor de bloembollenteelt te kunnen beschikken.

KUG toelatingen onderzoek, GNO’s en tripsaanpak
Zoals gebruikelijk ligt er weer een breed scala aan proeven waarvan het een flink aantal KUG toelatingen betreft. Aandacht is er ook voor de resultaten die worden geboekt met gewasbeschermingsmiddelen van natuurlijke oorsprong (GNO’s). GMN geeft toelichting op een mogelijkheid van de systeemaanpak van trips in de bewaring van hyacint. Diverse fabrikanten en leveranciers brengen bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Licentieverlenging
Uw bezoek aan deze open dag kan meetellen als dagdeel voor de verlenging van uw spuitlicentie. Het thema is Teelt. Het ochtendprogramma start om 9.30 uur, ’s middag is de start om 13.15 uur. De licentieverlenging wordt georganiseerd in samenwerking met Onderwijsgroep Noordwest-Holland. U kunt zich aanmelden via: https://www.onderwijsgroepnwh.nl/cursus/open-dagen

Bij digitale aanmelding bedragen de kosten € 35,00 bij aanmelding ter plaatse € 45,00.

Datum: 24 mei 2019
Locatie: Zandvaart 5a, 1764 NJ Breezand
Tijd: van 9:30 t/m 17:00 uur

Bron & meer informatie vindt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven