Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding team Delphy Potplanten en éénjarige zomerbloeiers

Team Potplanten Delphy heeft het team opnieuw uitgebreid met een nieuwe consultant, Mathijs v.d. Top (24 j.). In deze tijd van veel ontwikkelingen om de glastuinbouw te verduurzamen en toekomstbestendig te maken, is advies in toepassing van nieuwe technologieën en teeltconcepten onontbeerlijk. Om aan deze vraag te voldoen is het team uitgebreid.

Mathijs van den Top (24 jaar) is vanaf 1 mei jl. in dienst getreden bij Delphy.Mathijs heeft na het voltooien van zijn MBO en HBO in Dronten, gewerkt bij Schoneveld Breeding als gewasspecialist Cyclamen en als teeltman voor de andere gewassen.
Mathijs zal zich vooral gaan richten op het adviseren van ondernemers die groene – en bloeiende potplanten telen. Mathijs specialiseert zich in Het Nieuwe Telen, de inzet van IPM en het gebruik van sensoren en de teeltplanning. Mathijs is bereikbaar via 06- 83089732 of over de mail.


Voor meer informatie:
Delphy
info@delphy.nl
www.delphy.nl
Publicatiedatum: