Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uit de lucht geplukt: anthuriums voor moeders

Vanaf ladders plukt het publiek vrijdag 10 mei in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne hartvormige bloemen uit de lucht. Ter gelegenheid van Moederdag heeft bloemstyliste Sarah Dikker een hemel van 40 m2 met duizenden rode, roze en paarse anthuriums opgehangen. Met de actie is geld ingezameld voor stichting Orange Babies. Voor elke gedoneerde euro kon een anthurium worden geplukt voor moeder. De hartvormige anthuriums zijn belangeloos ter beschikking gesteld door Nederlandse anthuriumkwekers.

Hartverwarmend
Sarah Dikker: “De enthousiaste reacties van het publiek zijn geweldig! De sterke anthurium is als enkele bloem een echte blikvanger maar is ook prachtig in gemende boeketten. Juist door de kenmerkende hartvorm is de anthurium ideaal voor bijzondere momenten als Moederdag, verjaardag, als blijk van waardering of om je liefde de tonen.” De Nederlandse anthuriumkwekers kijken terug op een geslaagde actie. Claudia Broch, namens het kwekerscollectief: “Met deze fondsenwerving willen we onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Daarboven is het ook een activiteit waarbij we anthurium op een verrassende wijze in beeld hebben gebracht.”


Video-impressie van het evenement

Fotocredit: Anthuriuminfo.com / Laurens Lindhout

Publicatiedatum: