Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bezoek aan Agriom en OZ Planten

CDA op campagne voor Europese verkiezingen in de tuinbouw

CDA'er Daan Versteeg bracht afgelopen woensdag een werkbezoek aan Aalsmeer in het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 23 mei. De ondernemingen Agriom en OZ Planten, onderdeel van Dutch Flower Group, werden onder meer bezocht. Bij het CDA is de Noord-Hollandse kandidaat nummer 7 op de lijst bij de aanstaande verkiezingen.  

CDA-kandidaat bij de verkiezingen op 23 mei Daan Versteeg (midden) op werkbezoek bij Agriom in De Kwakel. Tweede van links Jaap Stelder.

Bij OZ Planten ging het primair over de aanstaande Brexit en Europese regelgeving. Zo'n 25% van de omzet wordt door bedrijven van Dutch Flower Group (DFG) in het VK gerealiseerd. Bij veredelaar Agriom verzorgde directeur Jaap Stelder een rondleiding op de kwekerij en stond met name duurzaamheid centraal.

Naast Versteeg maakten onder meer de wethouder Robbert-Jan van Duijn van Aalsmeer, programmamanager Marcel Groen namens Greenport Aalsmeer en CDA-bestuurs- en fractieleden deel uit van de delegatie. Oud-Statenlid van Noord-Holland Hermen de Graaf nam het initiatief voor het werkbezoek.

Publicatiedatum: