Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ABZ Seeds, Europe Spring Trials

Verkoop showplanten uit aardbeienproef naar goede doelen

De showplanten uit de Europe Spring Trials van ABZ Seeds vonden ook dit jaar weer een goede bestemming. Slechts één keer per jaar kunnen tuinliefhebbers uit Andijk en omstreken naar hartenlust inkopen doen op het aardbeienveredelingsbedrijf. De opbrengst ging naar een tweetal verenigingen uit de omgeving.

De jaarlijkse plantenverkoop op de eerste zaterdag van mei op het bedrijf van ABZ Seeds is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Om half tien stonden de eerste aardbeiliefhebbers al klaar voor het hek aan de Vleetweg in Andijk. Om tien uur begon dan eindelijk de verkoop. Voor de vroege vogels was natuurlijk nog de meeste keuze voorhanden. Vooral Delizz planten in grote 19 cm. potten met al lekker veel aardbeien er aan, vlogen als zoete broodjes over de toonbank. 


930 euro voor Wings of Change

Het bedrag wat deze plantenverkoop opbracht, mocht er ook zijn en werd in de vorm van twee cheques overhandigd aan de plaatselijke vereniging Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel en aan de stichting Wings of Change in Andijk. Voor de medewerkers van ABZ Seeds was het weer een genoegen om iets te mogen betekenen voor al die vrijwilligers die zo actief zijn in de regio.

En nog eens 930 euro voor Oranje Comité Grootebroek / Bovenkarspel


Gé Bentvelsen leidt bezoekers door de proeven


Voor meer informatie:
ABZ Seeds
Ingrid Bakker
Vleetweg 12
1619 PR Andijk
Tel. +31 228 515280
www.abz-strawberry.com

Publicatiedatum: