Hilverda De Boer verzorgt Andy Warhol-hoek op Keukenhof

Het Oranje Nassau Paviljoen is dé plek in Keukenhof waar snijbloemen in volle glorie bewonderd kunnen worden. Wekelijks wisselende shows, vaak gebaseerd op één bloemsoort, tonen de miljoenen bezoekers de pracht en praal van de Nederlandse snijbloemensector. Toen Lex Beeloo van de Aalsmeerse exporteur Hilverda De Boer informeerde naar de mogelijkheid om in Keukenhof bloemen te presenteren, reageerde Parkmanager Henk de Mooij daar direct positief op.


Sanne, Henk en Lex

Supreme Selections bloemen in Warhol-kleuren
Lex Beeloo heeft meer dan 40 Supreme Selections-kwekers en enkele andere voorkeursleveranciers van Hilverda De Boer benaderd met het idee om Keukenhof drie weken lang te voorzien van een breed assortiment aan bloemen. Met dank aan het enthousiasme van deze kwekers levert Hilverda De Boer van 1 tot en met 19 mei bloemen voor de Andy Warhol-hoek. Het team van Heleen Valstar maakt van deze producten kleurrijke arrangementen in de Warhol-kleuren rood, hardroze, paars, geel en wit.

Van Bouvardia tot Viburnum
Supreme Selections, de direct-van-de-kweker lijn die Hilverda De Boer al ruim 10 jaar voert, kent met 665 variëteiten een breed assortiment: van Rozen tot Bouvardia en van Viburnum tot Celosia. Hiermee kan Keukenhof haar bezoekers trakteren op een brede blik op het Hollandse assortiment. De spontane samenwerking tussen alle genoemde partijen zet de Nederlandse sierteeltsector nóg kleurrijker op de kaart.


Hilverda De Boer
1430 AC Aalsmeer
T: +31 (0)297 332 500
F: +31 (0)297 332 900
E: info@hilverdadeboer.nl
www.hilverdadeboer.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven