Studenten trappen Moederdagcampagne af met anthuriums

Op maandag 6 mei maakten ruim 40 tweede- en derdejaarsstudenten van het Clusius College een levensgroot bloemenkunstwerk in de binnenstad van Utrecht. Onder leiding van floral designer Sarah Dikker gebruikten de studenten hiervoor duizenden hartvormige anthuriums. Dit deden zij om aandacht te trekken voor een grootschalige Moederdagcampagne, georganiseerd door Nederlandse anthuriumkwekers.

De studenten zijn van begin tot eind betrokken bij het maken van de enorme bloemencreatie, die als aankondiging dient voor de #mooistemoederdag-campagne georganiseerd door de anthuriumkwekers. Ter ere van alle moeders kan er op vrijdag 10 mei, in Utrechts winkelcentrum Hoog Catharijne, een anthurium worden geplukt voor 1 euro. Hiervan gaat 100% van de opbrengst naar goed doel Orange Babies. Deze ervaring doen de studenten niet op in een bloemenwinkel en dat wil Sarah Dikker hen ook meegeven: “Bloemen zijn verbindend; het is de manier om contact te maken. In het oog springende creaties of een single bloem, de kracht van bloemen is enorm”.

#Mooistemoederdag is in het leven geroepen om moeders in het land éven in het zonnetje te zetten. “Het gevoel dat zoveel passanten worden verrast door een hemel van anthuriumbloemen en dan ook nog eentje mogen plukken, is natuurlijk een feest. De hartvormige bloem is bij uitstek geschikt om cadeau te geven aan je moeder, want wat is er nou liefdevoller dan een hartvormige bloem?”, aldus Dikker.

De campagne #mooistemoederdag is op 10 mei van 10.00  – 20.00 uur in winkelcentrum Hoog Catharijne, Godebaldkwartier 54, in Utrecht. Meer informatie is te vinden op www.anthuriuminfo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven