Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Kuijer nieuwe salesmanager bij Brandkamp

Na bijna 30 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor export als salesmanager van een bekend Nederlands bedrijf dat jonge planten produceert, is Jeroen de Kuijer sinds 1 mei verantwoordelijk voor de sales bij de Duitse kweker en producent van jonge planten Brandkamp.

De Kuijer zal gaan samenwerken met Jürgen von den Driesch, de gemachtigde vertegenwoordiger van Brandkamp, ​​die eerder in zijn eentje verantwoordelijk was voor export. Samen zullen de twee experts de export sales blijven stimuleren en actief uitbreiden.

De Kuijer zal zich richten op de markten in het Verre Oosten, Amerika en Noord- en Zuid-Europa, waar hij de weg weet. Midden-Europa en de Balkan zullen nog steeds worden ondersteund door Jürgen von den Driesch.

"We zijn blij dat we een specialist als De Kuijer hebben kunnen binnenhalen", zegt CEO Hubert Brandkamp. "We zijn er zeker van dat we de juiste signalen hebben afgegeven op de belangrijke exportmarkten en dat we onszelf daadkrachtig ontwikkelen met geïntensiveerde activiteiten."


Voor meer informatie:
Brandkamp
info@brandkamp.de
www.brandkamp.de

Publicatiedatum: