Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Focus op glastuinbouw, maar ook leren van de scheepvaartsector

GreenTech Summit neemt ‘Autonomous Technology’ onder de loep

De GreenTech Summit vindt plaats op 12 juni tijdens GreenTech, en biedt besluitvormende investeerders, telers, kwekers en leveranciers een kijkje in de keuken van autonome technologie – niet alleen in tuinbouw, maar ook in scheepvaart.

Ontwikkelingen in autonome technologie bieden mogelijkheden voor vermindering van onderlinge afhankelijkheid in tuinbouw en meer flexibiliteit in de sector. Er is grote behoefte aan succesvolle ondernemers in de tuinbouw, maar die zijn schaars. Tuinbouw is afhankelijk van locatie, infrastructuur, specialistische vaardigheden, ‘groene vingers’ en de beschikbaarheid van arbeid.

De GreenTech Summit op 12 juni wordt een bijeenkomst voor topmannen en -vrouwen uit de sector. Drie keynote sprekers geven hun kijk op en delen hun ervaringen met autonome technologie in de tuinbouwsector.

  • De Summit wordt geopend door Mariska Dreschler (Director Horticulture GreenTech van RAI Amsterdam).
  • De eerste spreker is Dr. Silke Hemming (Head scientific research team Greenhouse Technology van Wageningen University & Research). Hemming geeft een update over de nieuwste ontwikkelingen in autonome kassen onder de titel ‘Autonomous Greenhouses - Horticulture beyond the green thumb’.
  • Vervolgens leidt gespreksleider Tracy Metz een interactieve paneldiscussie met jonge professionals en ondernemers in tuinbouw en technologie: ‘Autonomous Technology - Experiences & Expectations’, over de huidige stand van zaken, ervaringen en verwachtingen op het gebied van autonome technologie.
  • De volgende spreker is Ir. Klaas Visser (Rear Admiral (ME) assistant professor Marine Engineering aan de Technische Universiteit Delft). Zijn bijdrage betreft ‘Changing the ship building and design industry with autonomous technology’.
  • De Summit wordt afgesloten door keynote spreker Jitske Kramer met het thema ‘Building tribes with power and love. How will we, the people, change our work and behaviour in an increasingly technological environment?’.

Voor meer informatie en registratie
De GreenTech Summit vindt 12 juni van 16.00 – 19.00 uur plaats. Voor aanmelden en meer informatie: www.greentech.nl/summit-2019/ 

Registratie vóór 1 mei kost € 195 excl. BTW. De registratiekosten na deze datum bedragen € 295 excl. BTW.

Voor een bezoek aan de beurs (11-13 juni) is de inschrijving tot 3 juni gratis. Na 3 juni kost dat per persoon € 40 incl. BTW, en € 70 incl. BTW bij de entree. Kijk hiervoor op www.greentech.nl 

Voor meer informatie:
GreenTech
www.greentech.nl
greentech@rai.nl

Publicatiedatum: