Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantipp en Piante Faro promoten gezamenlijk Syzygium australe Etna Fire in Europa

Enkele dagen voor de officiële opening van het Radicepura Garden Festival (Giarre, Catania, Italië, van april tot oktober 2019) was Plantipp te gast bij Piante Faro om de samenwerking te bezegelen aangaande de promotie van Syzygium australe Etna Fire (‘Crysyred’PBR) EU 49179 voor de Europese markt.

Reinier en Peter van Rijssen (Plantipp Holland) hebben samen met Jean Pouillart (Globe Planter / Plantipp Frankrijk, Spanje, Portugal), Matteo Ragni (Plantipp Italy) en Michele Faro van Piante Faro (Italië) besloten om samen te werken aan de promotie van Syzygium Etna Fire. Syzygium australe Etna Fire is een mediterrane heester die interessant is vanwege het glanzende, donkerrode blad. Etna Fire is de perfecte plant voor een wintergroene heg in de mediterrane landen. Ook in een pot op de patio is Etna Fire goed toe te passen omdat deze zeer goed bestand is tegen een droog klimaat en ziektes. 

Plantipp is gespecialiseerd in royalty management en vertegenwoordigt veredelaars van siergewassen wereldwijd. Piante Faro kweekt verschillende mediterrane en subtropische planten op een totale oppervlakte van 600 hectare. De kweker exporteert naar 60 verschillende landen.


Voor meer informatie:
Plantipp B.V.
www.plantipp.eu

Publicatiedatum: