Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VG Orchids breidt Rootz-lijn uit met Rootz ‘Glass Bowl’

VG Orchids introduceert een nieuwe Phalaenopsis Little Lady: de Rootz ‘Glass Bowl’. Deze Rootz ‘Glass Bowl’ heeft haar naam te danken aan het feit dat de de plant groeit in een glazen bowl en door het glas komen de wortels in het water nog beter tot hun recht.

De Phalaenopsis Little Lady ‘Rootz’ is een lijn van VG Orchids, waarbij de orchidee terug gaat naar zijn oorspronkelijk 'rootz'. Oftewel hoe de orchideeën in de natuur groeien. Het voordeel van Rootz is dat deze 8 weken lang geen verzorging nodig heeft, omdat de wortels gedeeltelijk in het water hangen.

Al eerder introduceerde VG Orchids de Rootz ‘Single Bottle’ en Rootz ‘Double Bottle’ maar nu dus ook de Rootz ‘Glass Bowl’.

De Little Lady-orchideeën blijven klein, ook als ze opnieuw gaan bloeien en hebben hun naam te danken aan het kleine formaat: de planten zijn slechts 20 tot 25 centimeter hoog en de bloemen zijn 2,5 centimeter breed.


Voor meer informatie:
VG Orchids
Pastoor Verburghlaan 12
2678 NE De Lier
T: +31 (0) 174 442 744
M: +31(0)6 10 71 29 24
E: renate@vgorchids.eu
www.vgorchids.eu

Publicatiedatum: