Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kweker bouwt 8500m2 bij

Eerste paal geslagen voor uitbreiding Vilosa in ‘s-Gravenzande

Afgelopen vrijdag sloeg Vilosa de eerste paal voor een uitbreiding van de bestaande kwekerij in ’s Gravenzande. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan de Laan van de Heilige Lambertus en zal de kwekerij met 8500m² groeien naar 4 hectare.


Gerrit van Dop, Fred van Luijk en Rene van Dop slaan de eerste paal

De nieuwe kas wordt gekoppeld aan de bestaande kwekerij en zal gebruikt worden voor de teelt van Kalanchoë in potmaat 10,5cm. Vilosa  hoopt in het najaar, rond week 40, de nieuwe kwekerij in gebruik te kunnen nemen.


De voornaamste leveranciers op een rijtje: Gakon, PDI, Stolze, Jac. Solleveld, Codema, Kroes, Yeald, ABN AMRO, Alfa, RCM Hofstede en Agrolux.

Veel ontwikkelingen gaande
Niet alleen de kwekerij wordt dit najaar uitgebreid, ook wordt vanaf september de nieuwe verpakkingen uitgeleverd. Het assortiment wordt vanaf september onderverdeeld in drie merken: Le Chic, Catchy en Le Bloom met elk een passende verpakking in een chique Vilosa-jasje.

Voor meer informatie:
Vilosa
www.vilosa.nl

Publicatiedatum: