Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koninklijke onderscheiding voor vaste plantenkweker Arnold van Berkel

Afgelopen vrijdag reikte Burgemeester van Erk van de gemeente Hillegom een koninklijke onderscheiding uit aan vaste plantenkweker Arnold van Berkel.

Arnold van Berkel leidt samen met zijn broer een vaste planten kwekerij in Hillegom. Arnold werd benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. De burgemeester gaf als reden voor de onderscheiding zijn onvermoeibare inzet voor de gemeenschap. Zo is Arnold van Berkel zeer actief in de katholieke kerkgemeenschap in Lisse. Ook heeft hij zijn sporen verdient voor de vaste plantensector. Zo is hij niet alleen  een zeer betrokken bestuurslid van LTO Noord, voorzitter van LTO Noord Kring west en bestuurslid van de cultuurgroep vaste planten van LTO, maar heeft hij ook zitting  de sectoradviescommissie van NAK tuinbouw en in de Adviescommissie vaste planten van Naktuinbouw. Tenslotte zit Arnold in de Ledenraad van de regionale Rabobank.

Klik hier voor meer informatie over de plantenkwekerij Firma L. en A. van Berkel 

Publicatiedatum: