Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sunrock legt 20.000 zonnepanelen op dak distributiecentrum Coolblue

Coolblue is één van de eyecatchers binnen de portefeuille van Sunrock. Het dak van het distributiecentrum in Tilburg is 88.000 vierkante meter groot en produceert genoeg zonnestroom voor het magazijn, maar ook voor de winkels, het hoofdkantoor en zelfs de fietsen van CoolblueFietst. Johannes Duijzer, CEO Sunrock: ‘De laatste van de 20.000 zonnepanelen, met een totaalvermogen van 5,3 megawattpiek, zijn in februari gelegd en de productie van zonnestroom is officieel gestart.’

Ook voor Prologis is deze oplevering een mooie mijlpaal. Prologis is eigenaar van logistiek innovatief vastgoed en o.a. eigenaar van het distributiecentrum van Coolblue. Prologis werkt met Sunrock samen om voor 2020 maar liefs 100 megawatt aan nieuwe zonne-energie projecten te realiseren in de Benelux. Het enorme dak van dit distributiecentrum in Tilburg draagt daar 5,3 megawatt aan bij.

Coolblue is niet de enige mooie naam in de portefeuille van Sunrock. Een groot aantal namen uit de top 20 van grootste logistieke vastgoedbedrijven is klant bij Sunrock. "Voor dit type bedrijven is de hoogte van de dakhuur die zij ontvangen niet allesbepalend, men wil vooral ontzorgd worden, verduurzamen en profijt bieden aan de huurders. Het project op het dak van Coolblue is gerealiseerd in de periode november-februari, de drukste logistieke maanden van het jaar. Het allerbelangrijkste is dat er bij de vastgoedeigenaar en huurder vertrouwen hebben in de  goede uitvoering. We zijn erin gespecialiseerd om projecten in complexe omgevingen veilig en goed uit te voeren, zodanig dat huurders er blij van worden en het pand van de eigenaar meer waard wordt," aldus Duijzer.

Voor meer informatie;
SUNROCK Amsterdam
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam
T: +31 (0)20 760 3776
E: info@sunrock.nl
www.sunrock.nl 

Publicatiedatum: