Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 - 22 april

900 standhouders uit 31 landen in de startblokken voor Hortiflorexpo IPM Shanghai 2019

Deze zaterdag gaat de grootste tuinbouwbeurs van China van start: de Hortiflorexpo IPM Shanghai in het Shanghai New International Expo Center. Op de bühne staan noviteiten en innovaties op het gebied van bloemen en planten, tuinbouwtechniek, bloemisterij en tuinieren. In vergelijking met de beurs van 2017 is de beurs met bijna 25% gegroeid naar een oppervlakte van 50.000 vierkante meter.

Onder de 900 standhouders vindt men toonaangevende partijen uit tuinbouw & -toeleveranciers. Deze komen uit 31 verschillende landen: Australië, België, Canada, China, Colombia, Denemarken, Ecuador, Estland, Ethiopië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Kenia, Letland, Nederland, Polen, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Taiwan, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. 

Gedurende de beurs zullen workshops en conferenties georganiseerd worden, die met name gefocust zullen zijn op tuinbouwtechniek, de Chinese markt en consumententrends. Daarnaast zal er veel aandacht uitgaan naar het bloemschikken, waartoe verschillende internationale beroemdheden uit het bloemistenvak shows zullen verzorgen.

bron: IPM Essen

Publicatiedatum: