20 - 22 april

900 standhouders uit 31 landen in de startblokken voor Hortiflorexpo IPM Shanghai 2019

Deze zaterdag gaat de grootste tuinbouwbeurs van China van start: de Hortiflorexpo IPM Shanghai in het Shanghai New International Expo Center. Op de bühne staan noviteiten en innovaties op het gebied van bloemen en planten, tuinbouwtechniek, bloemisterij en tuinieren. In vergelijking met de beurs van 2017 is de beurs met bijna 25% gegroeid naar een oppervlakte van 50.000 vierkante meter.

Onder de 900 standhouders vindt men toonaangevende partijen uit tuinbouw & -toeleveranciers. Deze komen uit 31 verschillende landen: Australië, België, Canada, China, Colombia, Denemarken, Ecuador, Estland, Ethiopië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Kenia, Letland, Nederland, Polen, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Taiwan, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. 

Gedurende de beurs zullen workshops en conferenties georganiseerd worden, die met name gefocust zullen zijn op tuinbouwtechniek, de Chinese markt en consumententrends. Daarnaast zal er veel aandacht uitgaan naar het bloemschikken, waartoe verschillende internationale beroemdheden uit het bloemistenvak shows zullen verzorgen.

bron: IPM Essen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven