Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouquetnet neemt als eerste duurzaam stalenboek van Koen Pack in ontvangst

Op dinsdag 16 april was de lancering van de duurzaamheidscampagne bij Koen Pack. Dit leidde direct tot interesse vanuit de markt, want direct al op de eerste dag werd Koen Pack naar eigen zeggen 'overdonderd' door de vele aanvragen voor het stalenboek. Ook bij Bouquetnet, partner van Koen Pack, is men erg enthousiast.

V.l.n.r.:Timo Ruigrok, inkoper van Bouquetnet., Rob Groeneveld, accountmanager van Koen Pack en Peter Janmaat, directeur van Bouquetnet

Peter Janmaat, directeur van Bouquetnet: “Wij juichen praktische initiatieven zoals deze duurzaamheidscampagne en het unieke stalenboek dan ook toe. Het stalenboek stelt ons en onze eindklanten in heel Europa in staat om nog betere keuzes te maken voor de juiste verpakkingen."

Wil je meer te weten komen over duurzame verpakkingen in de bloemen- en plantenbranche, kijk dan op Koenpack.com/duurzaam. Of lees meer over Bouquetnet en hun aanbod van kwaliteitsboeketten voor de retail op www.Bouquetnet.nl.

Publicatiedatum: