Gouden Plantariumspeld voor Jos Straathof

Jos Straathof heeft tijdens zijn afscheid van het bestuur van Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij de Gouden Plantariumspeld opgespeld gekregen. De Gouden speld werd uitgereikt door voorzitter Jan Willem Griep. Straathof was méér dan 12 jaar lid van het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij, waarvan de laatste 7 jaar als lid van het dagelijks bestuur.

In zijn dankwoord benadrukte Jan Willem Griep de kritische blik van Jos, met oog voor de kosten, zijn voelsprieten in de sector en zijn humor waarbij hij het vooral gemunt had op het voetbalinzicht van de voorzitter. 'Ik heb graag bijgedragen aan met name Plantarium als toonaangevende beurs in Nederland', aldus een zichtbaar ontroerde Jos Straathof na de woorden van de voorzitter.

Extra glans
De Gouden speld krijgt extra glans vanwege de talrijke andere bijdragen die Jos Straathof heeft geleverd aan de sector. Zo was hij nauw betrokken bij studieclub LTB en later studieclub Regio Boskoop, Stichting Kringfonds en de Boskoopse Veiling.

Bestuur op volle sterkte
Wouter den Hollander van Kolster BV uit Boskoop volgt Straathof op in het dagelijks bestuur. Het algemeen bestuur is sinds februari uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden: Johan Stolwijk van Joh. Stolwijk & Zonen uit Boskoop en Tieme van de Haak van F.N. Kempen uit Mijdrecht. Samen met de nieuwe bestuursleden staat de Stichting Vakbeurs wederom voor de uitdaging om de beurzen Plantarium en Garden Trials and Trade naar een volgende episode te brengen.

bron: Plantarium


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven