Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Informatiebijeenkomst seniorenregeling Bloembollen drukbezocht

Meer dan 80 werkgevers en werknemers in de sectoren Bloembollengroothandel en Open Teelten Bloembollen waren op 2 en 10 april aanwezig bij de informatiebijeenkomsten over de seniorenregeling.

Het was voor het eerst dat voor een informatiebijeenkomst werkgevers en werknemers uit zowel de Bloembollengroothandel als Open Teelten Bloembollen zijn uitgenodigd. De reacties op de gecombineerde bijeenkomst waren positief.

Tijdens de bijeenkomst werd meer verteld over de mogelijkheid om als oudere werknemer gebruik te maken van de seniorenregeling door 20% minder te werken (1 dag per week) met behoud van 90% van het salaris. Daarbij werd uitgebreid stilgestaan bij wat de impact is op de pensioenopbouw.

#kenniskracht
De seniorenregeling draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van werknemers in de bloembollensector. Aanvullend is voor Bloembollengroothandel het dashboard #kenniskracht ontwikkeld. Bedrijven die een of meer werknemers aanmelden voor de seniorenregeling, krijgen een kennismakingsgesprek en workshop aangeboden dat meer tools aanbiedt voor duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers binnen het bedrijf.

Wilt u meer weten over de seniorenregeling? Zie Seniorenregeling Bloembollengroothandel en/of Seniorenregeling Open Teelten Bloembollen

Publicatiedatum: