Open Kwekerijdag heeft nieuw bestuur

Na negen jaar heeft er een wisseling  plaatsgevonden in het bestuur van de stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop. Bestuursleden van het eerste uur, Gert Koert en Siem Hoogeveen, hebben hun stokje van respectievelijk voorzitter en penningmeester overgedragen aan Linda Hoogendoorn en Rian Laban. Samen met zittende secretaris Jan Venema en het uitvoeringsteam Sytse Berends, Blunt communicatie en Helma van der Louw, VanderLouw communicatie is de Open Kwekerijdag ook de komende jaren weer verzekerd van een sterk team."

Het nieuwe bestuur (v.l.n.r.) Jan Venema, Linda Hoogendoorn en Rian Laban

Linda Hoogendoorn en Rian Laban zijn beiden goed bekend met de boomkwekerijsector. Linda is zelf opgegroeid in de boomkwekerij en directeur bij Stichting Beurshal/Varb en Rian heeft al vele jaren een eigen kwekerij aan Berkenbroek in Reeuwijk. Vorig jaar was Rian zelf deelnemer aan de Open Kwekerijdag, hetgeen hem zo inspireerde dat hij nu in het bestuur heeft plaatsgenomen.

"Het is heel leuk om naast mijn werk bij Stichting Beurshal/VARB ook op deze manier betrokken te zijn bij de promotie van de boomkwekerijsector", aldus Linda Hoogendoorn. " Met dit team maken we er op zaterdag 15 juni bij de kwekers aan de Alfensvaart weer een mooi feest van. Siem en Gert hebben een mooi evenement van de grond getild, wij gaan dit zeker voortzetten. Er gaat grote dank naar beide heren uit voor hun inzet."

Op dit moment wordt er met volle kracht gewerkt aan de invulling van deze mooie dag waarbij de consument een kijkje krijgt achter de schermen van de boomkwekerij. Actuele informatie vindt u op de website www.openkwekerijdag.nl of ga naar de Facebookpagina www.facebook.com/openkwekerijdag .


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven