Hilverda De Boer vestevigt positie op Noorse markt

Vanaf april is Hilverda De Boer gecertificeerd als contractleverancier van Interflora Noorwegen. Interflora werkt samen met een klein aantal groothandels, waar de 400 aangesloten Interflora-winkels hun verse snijbloemen en potplanten kunnen inkopen. Hilverda De Boer heeft in januari 2018 vestigingen in Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen en Ålesund geopend.

Bloemisten blij met webshop en app
Noorse bloemisten geven aan blij te zijn met de webshop en app van Hilverda De Boer, waar zij 24/7 kunnen bestellen. Het grote assortiment aan Nederlandse, Noorse en wereldwijde bloemen en planten wordt door creatieve bloemisten zeer op prijs gesteld. Uiteraard kunnen zij ook altijd kiezen uit het assortiment dat op voorraad staat in de Noorse vestigingen. Daar treffen zij ook de medewerkers van Hilverda De Boer Norge, die met hun decennia-lange ervaring altijd klaar staan met advies.

Live events
Bij de zes filialen worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals webshop-seminars en inspirerende workshops over de trends van het seizoen. Ook kunnen Noorse bloemisten zich binnenkort inschrijven voor de jaarlijkse reis naar het Flower Event van Hilverda De Boer in Nederland. Naar verwachting zullen ook veel Interflora-bloemisten van de partij zijn in november.

Voor meer informatie:
Hilverda De Boer
info@hilverdadeboer.nl
www.hilverdadeboer.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven