Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Binnenlands verstransport nieuwe dimensie binnen de groep"

Peter Hendriks aan de slag bij A+G Transporten in Venlo

Tholen - Sinds 25 maart is Peter Hendriks gestart op de planningsafdeling van A+G Transporten, dat naast haar vestiging in het Duitse Nettetal een vestiging in Venlo heeft. "Het bedrijf is hoofdzakelijk gericht op het internationale transport. Met mijn achtergrond wil ik die activiteiten uitbreiden naar het nationale AGF- en bloemen- en plantentransport", vertelt de transporteur.

A+G Transporten heeft maar liefst 120 auto's op de weg, waarvan 75 koelwagens. "Het bedrijf is al 25 jaar actief en vervoert naast AGF, bloemen en planten ook stukgoed en diepvries. Vanuit mijn expertise wil ik daar het binnenlandse verstransport aan toevoegen en de combinaties zoeken met het netwerk van  A+G Transporten", vertelt Peter.

"Voorheen was ik voornamelijk actief in het transport vanuit het Westland naar Venlo. Nu zullen we dit veel meer gaan combineren met transport uit het Westland naar Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België toe. Zo hebben we al dagelijks auto's naar handelscentra in België en Nederland rijden. De schaalgrootte van het bedrijf maakt ons erg flexibel", vertelt Peter.

"We zijn nu een paar weken bezig en ik ben zeker niet ontevreden. We hebben dagelijks alweer acht auto's naar het Westland onderweg en hopen het volume de komende tijd uit te gaan breiden. Voor alle logistieke vragen voor het nationale en internationale AGF- en bloemen- en plantenvervoer kunnen de mensen uit de sector me weer bellen", besluit Peter.

Voor meer informatie:
Peter Hendriks
A+G Transporten
Keulse Barrière
5915 Venlo
Tel: +31 773961100-1
direct nummer 004921571380306
Mobile: +31 657157155
peter@ag-transporten.com