Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
half miljoen plantjes verkocht in 4 dagen tijd

Plantjesmarkt Albert Heijn schot in de roos

Met temperaturen van rond de 20 graden ging de lente afgelopen weekend goed van start. Om hierop in te spelen, organiseerde Albert Heijn van 4 tot en met 7 april voor het eerst een grootschalige plantjesmarkt in haar winkels. Dit bleek een enorm succes: afgelopen weekend verkocht Albert Heijn in korte tijd een half miljoen plantjes als petunia’s, begonia’s, vlijtige liesjes, hortensia’s en rododendrons.

“Je hoopt natuurlijk dat de eerste plantjesmarkt een succes is, maar dat het zo succesvol zou zijn, heeft ons eerlijk gezegd wel een klein beetje verrast,” aldus Margot ter Weeme, Categorymanager Bloemen en Planten bij Albert Heijn. “We zien dat dit jaar met name klim- en fruitplanten erg populair zijn. Zo was de Clematis, met haar prachtige grote bloemen, een van de absolute toppers.”

Door het enorm succes waren diverse soorten in korte tijd uitverkocht. Van donderdag 11 tot en met zondag 14 april zijn er opnieuw weer duizenden plantjes in de aanbieding.

bron: Albert Heijn

Publicatiedatum: