Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nolina neemt hectare nieuwe kas in gebruik

Nolina Kwekerijen heeft 10.000 m2 compleet gerenoveerde kassen in gebruik genomen. Deze uitbreiding naast de huidige locatie is naar eigen zeggen erg welkom om in te kunnen spelen op de sterk toenemende vraag naar tuinplanten vroeg in het seizoen.

De gemoderniseerde kassen zijn voorzien van de nieuwste techniek en kunnen bijvoorbeeld volledig worden verwarmd met de restwarmte van onze bestaande gebouwen. Bovendien wordt al het regenwater dat op de kassen valt, opgevangen in een speciaal waterbassin om vervolgens hiermee de planten van water te voorzien. Nolina Kwekerijen voldoet hiermee aan alle nieuwe eisen op het gebied van duurzaam en verantwoord telen.

Met een totale teeltoppervlakte van inmiddels 22 ha, waarvan ruim 50% uit kassen bestaat, kan Nolina Kwekerijen nog sneller op de markt inspelen en de productie waar nodig opschalen, bijvoorbeeld bij de groeiende vraag naar onze Agapanthus, Wisteria en geurende tuinrozen.

Voor meer informatie:
Nolina
Oudendijkseweg 11
2481 KE Woubrugge
T: +31-(0)172-518265
sales@nolina.nl
www.nolina.nl 

Publicatiedatum: