5-7 juni in Nairobi

IFTEX maakt zich op voor achtste editie van de Keniaanse bloemenbeurs

Over iets meer dan twee maanden vindt de volgende editie van IFTEX plaats in Nairobi, de hoofdstad van Kenia. IFTEX zal zoals elk jaar worden gehouden in het Oshwal Center in Westland, een prachtige locatie in het centrum van Nairobi. Hier zal de Keniaanse bloemensector zijn beste en nieuwste bloemsoorten presenteren, klaar om over de hele wereld geëxporteerd te worden. Vrijwel alle telers zullen exposeren en de telers, die dat niet doen, zullen als bezoekers aanwezig zijn. Dus dit is voor internationale bloemenkopers dé plek om vrijwel alle telers te ontmoeten die Keniaanse verse snijbloemen kweken en exporteren.

Meer en meer kunt u ook bloemen en telers uit andere landen tegenkomen tijdens de beurs. Telers uit Ethiopië, Rwanda, Oeganda, Zuid-Afrika, Zimbabwe en andere Afrikaanse landen zien IFTEX als een cruciale plaats om bestaande en nieuwe kopers uit een toenemend aantal bezoekende landen te ontmoeten. Dit is waarom een ​​toenemend aantal internationale bloementelers exposeert op deze jaarlijkse handelsmarkt.

Na een uitdagend jaar is Kenia er weer klaar voor om te laten zien wat het te bieden heeft aan de wereld van de bloementeelt. Wees voorbereid en boek uw reis naar Kenia in de eerste week van juni.

Klik hier voor de plattegronden en exposantenlijst.

Voor meer informatie:
IFTEX
www.iftex.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven