Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100e doekveger reden voor taart

Gisteren is de 100ste Stefix 135 doekveger door Steenks afgeleverd. De gelukkige was Hünnekens, toeleverancier voor tuin, park en landbewerkingsmachines.

De Stefix is een machine die door Steenks speciaal op klantwens is ontwikkeld, omdat er nog geen machine bestond voor het effectief vegen van gronddoek. "Veel kwekers werkten met bezems en bladblazers, waardoor het een arbeidsintensieve klus was en bovendien daalde het opgeblazen stof even later neer op het mooie gewas ernaast."

Daarom werd een machine ontwikkeld die het doek niet stuk rijdt, geen geulen achterlaat en bovendien over een zuigfunctie beschikt die ook het fijnstof opzuigt in een stoffilter. "Dit bleek een groot succes want inmiddels is de machine een wereldwijd bekend. Er zijn zelfs verspreid over de hele wereld diverse toeleveranciers die de machine maar wat graag in hun assortiment wilden opnemen, zoals bijvoorbeeld Hünnekens in het Duitse Straelen."

Voor meer informatie:
Steenks Service B.V.
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: